De Breuster Brouwers brouwen bier dat past bij elke gelegenheid. Onze vaste bieren zijn Pieth en Mere de Boebel, een fris blond bier en een stevige quadrupel. Daarnaast brouwen wij bieren die bij het seizoen passen of bier voor een speciale gelegenheid, deze bieren zijn beperkt verkrijgbaar en wisselen regelmatig.
Op 10 nov 1918 hield sergeant Pinckaers (uit Gronsveld) het gezelschap van de Duitse keizer Wilhelm II  staande aan de grens aan het Withuis te Eijsden.Ter herrinnering aan dit einde aan de Eerste Wereldoorlog 100 jaar geleden hebben we een bier gebrouwen met de naam Sergeant Pinckaers.
 

Boebel – Quadrupel – 9% alc –

Dit straf donker bier is genoemd naar Mère de Boebel, een door de leerlingen gevreesde zuster van het pensionaat. De moutige smaak en lichtbittere hop maken Mère de Boebel tot een uitgebalanceerd bier.

Pieth – Blond – 7% alc –

Pieth is genoemd naar Pithocantropus erectus, de vroege mens, ontdekt door de Eijsdense wetenschapper Eugène Dubois. Pieth is een fris blond bier, gebrouwen met drie

verschillende soorten hop.

Pepijn – APA – 5% alc –

Dit bier is genoemd naar Pepijn de Korte, de vader van Karel de Grote. In een document uit zijn tijd is voor het eerst sprake van humlonaria, hoptuinen. In dit bier, een APA, zijn drie soorten verse hop verwerkt uit de eigen hoptuin van de Breuster Brouwers. (INMIDDELS UITVERKOCHT)

 

Savelsbock – Lentebock – 7% alc